Daniel Mischie, CEO City Grill

Daniel Mischie activează în industria ospitalității din 1996. A pus bazele primului restaurant City Grill, în anul 2004, alături de Dragoș Petrescu. Astăzi conduce grupul care numără nu mai puțin de 7 branduri diferite și 19 locații, coordonând totodată nu mai puțin de 1500 de angajați.
Din anul 2019 Daniel este Presedintele HORA.

Călin Ionescu, COO KFC, Pizza HUT, Cinnabon, Hard Rock, Paul, PHD

Călin Ionescu a ocupat de-a lungul timpului mai multe funcții de conducere în companii importante din industria HoReCa. A fost manager executiv, iar mai apoi de brand manager al US Food Network, operatorul KFC.
În cadrul aceleiași companii a ocupat ulterior poziția de director general. Începând cu anul 2012 este COO KFC, Pizza Hut, Hard Rock Cafe, Paul și Cinnabon.

Liviu Popescu, Co-proprietar Fratelli

În 2005, împreună cu fratele său, a pornit la drum cu un business mic, de cinci angajați.
Astăzi, conduce un adevărat imperiu, cu sute de angajați și zeci de locații și concepte diferite ca braseria Fratellini, pubul reinventat Biutiful sau locația de fine dinning Uanderful.

Dragoș Petrescu, președinte City Grill Grup

A pus pe picioare grupul City Grill, pe care l-a condus până pe cele mai înalte culmi, reușind totodată de mai multe ori să intre în „Top 100 cei mai admirați CEO din România”. Ca cifră de afaceri pe segmentul restaurantelor, City Grill se află pe a treia poziție, în spatele McDonald’s și KFC, însă este singurul brand cu capital 100% românesc.

Ion Biris, Co-Owner LOFT Group

Fondatorii Loft, Petru Berciu şi Ion Biriş, formează o echipă încă din 1994. Au început cu un club la Predeal în anii 94-95, apoi a apărut Office, în 1998, în Bucureşti, iar în 2010 s-a născut Loft.

Razvan Crisan, Co-Owner M60 Group

La vârsta de 30 de ani tânărul Răzvan Crişan a reuşit să pună pe picioare un adevărat grup în domeniul ospitalităţii: de la cafenele şi pizzerie, la restaurant şi spaţii de recreere pe timp de vară. Este organizatorul mai multor festivaluri de scurt metraj şi reuşeşte să strângă la un loc oameni din industrii creative.