Speakeri 2019-02-01T22:05:03+00:00

Dragoș Petrescu, președinte HORA

A pus pe picioare grupul City Grill, pe care l-a condus până pe cele mai înalte culmi, reușind totodată de mai multe ori să intre în „Top 100 cei mai admirați CEO din România”. Ca cifră de afaceri pe segmentul restaurantelor, City Grill se află pe a treia poziție, în spatele McDonald’s și KFC, însă este singuru brand cu capital 100% românesc.
Astăzi este președintele Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România, de numele căreia se leagă realizări precum scăderea TVA-ului la 9%, impozitul pe dividente de 5%, Legea produselor congelate sau Legea privind impozitul specific unor activități.

Călin Ionescu, COO KFC, Pizza HUT, Cinnabon, Hard Rock, Paul, PHD

Călin Ionescu a ocupat de-a lungul timpului mai multe funcții de conducere în companii importante din industria HoReCa. A fost manager executiv, iar mai apoi de brand manager al US Food Network, operatorul KFC.
În cadrul aceleiași companii a ocupat ulterior poziția de director general. Începând cu anul 2012 este COO KFC, Pizza Hut, Hard Rock Cafe, Paul și Cinnabon.

Alfred Gerard Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza

A venit în România la începutul anilor ’90 și a deschis un business care peste ani avea să devină unul dintre cele mai de succes de pe segmentul în care activeaza: Jerry’s Pizza.
Dacă astăzi, livrarea la domiciliu este un must, în anii ’90 Alfred Dauteuil a fost un pionier al acestui segment. În perioada în care și-a lansat businessul, românii puteau comanda pizza doar în magazin – Panipat sau reustaurant – Pizza Hut.

Daniel Mischie, CEO City Grill

Daniel Mischie activează în industria ospitalității din 1996. A pus bazele primului restaurant City Grill, în anul 2004, alături de Dragoș Petrescu. Astăzi conduce grupul care numără nu mai puțin de 7 branduri diferite și 19 locații, coordonând totodată nu mai puțin de 1500 de angajați.

Liviu Popescu, Co-proprietar Fratelli

În 2005, împreună cu fratele său, a pornit la drum cu un business mic, de cinci angajați.
Astăzi, conduce un adevărat imperiu, cu sute de angajați și zeci de locații și concepte diferite ca braseria Fratellini, pubul reinventat Biutiful sau locația de fine dinning Uanderful.

Dragoș Anastasiu, Președinte Eurolines România

Este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din România, cu activități în turism, servicii, rent-a-car, taxi, leasing etc.
A reușit să construiască și să dezvolte un grup de peste 20 de firme, consolidându-și în fiecare an poziția de lider în domeniu.

Eugen Teodorovici, Ministrul Finanțelor Publice

Actual Ministru de Finanțe, fost Ministru al Fondurilor Europene, membru al Senatului, Eugen Teodorovici a acumulat cunoștințe vaste în administrația publică centrală, fiind unul dintre cei mai experimentați membri ai Guvernului României.

Bogdan Trif, Ministrul Turismului

Bogdan Trif are o bogată experiență în administrația publică centrală. Actual ministru al Turismului, acesta s-a mai aflat de-a lungul timpului la conducerea Gărzii Naționale de Mediu precum și în Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu, din poziția de director executiv.